Watch me now, I'm going down, and my name's Bobby Brown.

Helgen: I fredags var jag hemma hos charlotte och åt JÄTTE mycket, jag åt så mycket att det var äckligt till slut.. fan. I lördags var jag hos jim på en liten fest. Det var ganska trevligt (:
På söndagen åkte jag med martin till jönköping. vi svängde in till ikea en stund och kom hem med svart porslin, oförskämt snyggt! idag åkte jag hem, och det var segt som vanligt. Kom hem nio ungefär. Köpte en godispåse för 14,50 i skövde, men åt inte upp den (tack gode gud för det) utan lämnade den åt sitt öde på ettans buss mellan skövde och skara. tack och hej!

Pappa kan vara lite läskig ibland, eller i alla fall just nu. När jag kom hem skulle han kolla min aura, och om jag hade någon hjälpare, en slags följeslagare som finns med mig och som hjälper mig när jag har det svårt..
Med hjälp av två pinnar av koppar så kunde han med sin tankekraft räkna ut det. Man såg att han inte rörde händerna, men ändå rörde pinnarna sig. Jätte läskigt, men man måste nog se det för att riktigt förstå..

I alla fall, min aura var ca fem-sex meter, vilket tydligen var väldigt bra. Och min hjälpare går en meter ifrån mig på min högra sida, jag flyttade mig några meter, och hjälparen följde med. Det är tydligen en kvinnlig släkting. Jag tror det är farmor, men det kan också vara någon från ännu längre bak. Jag vet inte om jag tror på det här egentligen, men jag såg ju själv att det gav utslag.. Dessutom kollade jag på ande program igår hemma hos martin.. (:

Sånt är ganska spännande tycker jag.



Både mamma och pappa (och jag) tror att den kvinliga släktingen som finns med mig är farmor, det måste vara det. När hon dog, så började mitt helvete vända, SAKTA men säkert. Men jag har alltid känt att min morfar har varit med mig, när jag känner mig som ensammast så har jag alltid känt att morfar varit i närheten och vakat över mig. Därför blev jag nästan lite besviken över att pappa inte kunde "känna" hans närvaro.. Viktor hade två hjälpare, och jag undrar vilka det kan vara.. Morfar kanske har gått över till honom när farmor dog? Farmor kanske tog över hans plats..

Nej, jag ska inte fundera mer på det här.. jag känner mig redan jävligt knäpp..
 

Kommentarer
Postat av: martin

spöksofia :)

2007-08-20 @ 22:29:48
URL: http://boeckling.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0